Devin Fitzpatrick Art Consultants Review: Hvorfor det er vigtigt at have en ordentlig kunst dekoration i dit hjem

Et hus uden kunst synes usædvanligt i disse dage, fordi tilføje kunstværker kan give mere god energi og skønhed. Men som spændingen i at sætte dekorationer i deres hjem stiger, nogle mennesker fraværende gøre nogle fejl. Devin Fitzpatrick art konsulenter ikke bebrejde dig for at være alt for glad i at placere kunst til dit hjem, at du glemte at undgå nogle almindelige fejl. På de følgende punkter, vil du blive forsynet med nogle grundlæggende oplysninger i at gennemføre en ordentlig kunst dekoration.

Hvis du har en plan for at sætte en kunststykke for højt, bør du tænke over det to gange, fordi nogle mennesker ikke sætter pris på tanken om det. Du skal først kende den korrekte og højre hængende højde af en illustration til væggen i dit hus, så du kan bestemme, hvor at sætte det ordentligt for at afbalancere udseendet af stykket til rummet af muren.

Sørg altid for den korrekte skalering. Læg ikke et meget lille stykke på et større rum og ligeledes for en stor kunst i et mindre rum. For små illustrationer, kan du sætte dem på større mat eller tykkere ramme for at afbalancere sin størrelse til større vægge. Men hvis det er dit formål at gøre dit design ude af skalaen, så sørg for, at alle elementer i dette rum er ude af skalaen samt at gøre det ser forsætligt.

På den anden side, hvis du planlægger at oprette en væg collage, sørge for, at resultatet vil være det værd. Må ikke bare tilfældigt bore huller på din væg til at sætte forskellige kunstværker. Kend følelsen af, at det vil give dine besøgende, og hvis dens slutresultat virkelig vil se godt ud. Sørg for, at collagen vil tilføje skønhed og positiv energi til dit hjem.

Sætte forskellige sorter kan også være tilfældet i udsmykning dit hjem. Du kan organisere forskellige lærreder og indrammet kunst på forskellige områder i dit hus, hænge gobeliner eller pin up dyner. Udvid din søgning i at finde kunstværker, ikke kun dem, der kan hænges på væggen, og Devin Fitzpatrick kunst konsulenter kan hjælpe dig i denne henseende.

Der er denne specifikke, der kaldes negative rum eller blanke pletter i dit hus. Ikke alle rum i dit hus har brug for en kunstværk, fordi det kan være lige så slagkraftige, hvis korrekt henrettet. Dette kan resultere i en bestemt følelse af ro og gøre andre designs i et rum ser mere overvældende. For at skabe mindre hektiske rum, overveje at gøre tomme pletter på formål. “alt for meget alt i livet er ikke godt.” Og for meget kunst er heller ikke godt for dit hjem decor.

Tilslut hvert stykke til hinanden og sørg for at lag dine dekorationer til at skabe et sofistikeret design til et rum. Glem ikke at også sikre hver hængt kunststykke og aldrig støtte det med kun én søm, men vælger den korrekte hængende værktøjer og hardware.

Som nævnt før, sætte illustrationer på væggene er ikke din eneste mulighed. Har en anden form for kunst i dit hus, hvor du kan sætte dem på bagsiden af din sofa eller på toppen af en kommode. For at få mere ekspertrådgivning, Følg Devin Fitzpatrick art Consultants ‘ blogindlæg eller komme i kontakt med Devin i dag.

Leave a comment